علت چشم چرانی در مردان و زنان
🌺علت چشم چرانی در مردان و زنان چیست؟🌺
در این مطلب جالب و خواندنی به بررسی یک اختلال و نا هنجاری به نام چشم چرانی پرداخته ام باید بدانید چشم چرانی نه تنها در آقایان وجود دارد بلکه زنان هم درگیر این عادت اشتباه و غیر اخلاقی هستند.
همه چیز در مورد علت چشم چرانی در مردان و زنان
👇👇👇
جامعه ما این روزها با یک ناهنجاری مواجه است، گرفتار یک ضداخلاق است، با یک معضل دست و پنجه نرم میکند و دست به گریبان است با یک بیماری؛ بیماری مزمنی به نام چشم چرانی که برآمده از یک عادت نکوهیده درمان نشده است. سرها، گردن ها، صورت ها و چشمهایی که زاویه و جهت دارند، به سوی جنس مخالف و نگاههایی عمیق و ژرف که ثابت میمانند به روی دیگران به قصد لذت و حظ.
به زبان ساده تر، دوختن نگاه آلوده به نوامیس مردم برای کامجویی بصری.
گاه عیار و میزان این چشم چرانی ها و نظربازی ها چنان بالا میرود که فغان اعتراض مردم را هم بلند میکند.
چشم چرانی یا “ویریسم” واژه ای فرانسوی است، گرفته شده از “ویر” به معنای “تماشاگر”.
این اختلال از لحاظ جسمی برای فرد چشم چران مضر نیست اما برای قربانی آن ناراحت کننده است. فرد چشم چران دارای تکانه ای غیر قابل کنترل برای دید زدن دیگران و معمولا غریبه ها به طور دزدانه دارد. چنین فردی کشش تکرار شونده ای را برای مشاهده کردن دیگران از درون پنجره ها، پارکها، اماکن خاص مانند حمامها ، استخر و.. دارد. حتما در اخبار و روزنامه ها با مطالبی در مورد نصب دوربینهای مخفی در اطاقهای پرو، سالنهای آرایش زنانه، باشگاههای ورزشی و.. مواجه شده اید.
افرادی که مرتکب این اعمال غیر اخلاقی میشوند عمدتا دچار این اختلال هستند. چشم چرانها عموما مرد هستند و معمولا خود را مخفی نگه میدارند اما زنها هم از این امر مستثنی نیستند که در ادامه این مطلب به بررسی هر دو مورد میپردازم.
بیش از ۶۰ درصد همسران در رابطه زناشویی خود به طور ناقص ارضا میشوند، اما این کامیابیهای ناقص در جامعه و فرهنگ جنسی جامعه چه تاثیری خواهد داشت؟
مردانی که نتوانند از طریق رابطه زناشویی خود به ارضاء کامل برسند، مانند گرسنگانی هستند که همه چیز را غذا میبینند، آنان همواره در جستجوی لذت جنسی اند و هیچ گاه سیر نمیشوند، طبعا اشخاصی که در روابط زناشویی به ارضاء کامل جنسی دست می یابند به رابطه زناشویی با همسر خود قانع اند، اما اگر کسی کاملا ارضا نشود به آمیزش با همسر خود قانع نبوده و همواره در پی کشف فردی جذابتر و یا روشی جدید برای ارضای جنسی خویش است.
به بیان ساده تر ریشه اصلی تنوع طلبی جنسی، انحرافات جنسی و…، نرسیدن به ارضای کامل جنسی و گرسنه ماندن است،،،،،،،،،
تنوع طلبی جنسی ذاتی و برخواسته از طبیعت انسان نیست، بلکه پدیده ای است که هرگاه عشق در روابط زناشویی جامعه کمرنگ می شود، این نارضایتی ها متولد می شود،
بنابراین میزان تنوع طلبی جنسی با میزان عشق در جامعه رابطه عکس دارد، در جامعه ای که عشق معنای خود را از دست بدهد، مردان و زنان در طمع کسب لذت بیشتر و ارضای تنوع طلبی خویش، به دنبال چشم چرانی و تماشای فیلم ها و تصاویر غیر اخلاقی، انحرافات جنسی و… خواهند رفت .
علت چشم چرانی در مردان و زنان
👇👇👇
اشتباه است اگر بگوییم که فردی که تنوع طلب نیست با همسر خود ارضاء می شود و فردی که تنوع طلب هست با چند شریک جنسی، صحیح تر آن است که بگوییم، فقط کسانی به معنای واقعی و کامل ارضاء می شوند که تنوع طلب نیستند، تنوع طلبی برخواسته از ارضاء های ناقص جنسی است و شخص تنوع طلب هیچ گاه به طور کامل لذت نمی برد،
چنانچه شخص تنوع طلب بتواند چندین بار در رابطه زناشویی با همسر خود ارضای کامل جنسی را تجربه کند، میل به تنوع طلبی در او کمرنگ و به مرور زمان ریشه کن خواهد شد .
اگر به همسرتان شک داشته و نگرانید از اینکه مبادا با شخص دیگری رابطه داشته باشد، به جای کنترل روابط و رفت و آمدهایش سعی کنید روابط عاطفی میان یکدیگر را قوی و قوی تر کنید، در این صورت میتوانید مطمئن باشید که او لحظه ای به شخص دیگری فکر نخواهد کرد.
حتما دیده اید مردانی را که در مترو ، اتوبوس و حتی کوچه و خیابان با معترضانی روبه رو میشوند که شاکی اند از نگاه های ناپاکشان و مطرح کننده یک پرسش تاریخی : مگر خودت خواهر و مادر نداری؟
تعارف را کنار بگذارید
👇👇👇
متاسفانه در کشور ما ناهنجاریهای اخلاقی که به خط قرمز اجتماع نزدیک است در لفافه ای از تعارفها و ملاحظات پنهان میشود و حتی گاهی به طور کامل نادیده انگاشته شده و به جای واکاوی دقیق و ارائه راهکارهای علمی و مستند، راه سکوت مصلحت گرایانه و حتی انکار محجوبانه در پیش گرفته میشود.
معضلی که در فرهنگ عامیانه به «چشم چرانی» مرسوم است هم از این اصل بری نبوده و نیست. این ضداخلاق اجتماعی آن قدر مذموم و نامقبول در میان عامه مردم است که اکثرا ترجیح میدهند حتی درباره اش کمتر سخن به زبان آورند و از بیخ و بن نادیده بگیرند. نادیده انگاشتن آن البته به معنای فقدانش در جامعه نیست که قضا را ببین، فراوان است شوربختانه و پرشمار مردمانی از نوجوانان و جوانان گرفته تا میانسالان و حتی پیرمردان به آن مبتلا.
آماری از میزان نفوذ ضداخلاق چشم چرانی در میان اقشار مختلف جامعه خودمان در دست نیست اما یک مطالعه در انگلستان نشان داده مردها به طور میانگین روزانه ۴۳ دقیقه از وقت خود را صرف خیره شدن به جنس مخالف میکنند که این میزان برابر با ۲۵۹ ساعت یا تقریبا ۱۱ روز در سال است.
جمع این زمان در فاصله بین هجده تا پنجاه سالگی یک مرد می شود بیش از ۱۱ ماه و ۱۱ روز یعنی یک مرد انگلیسی در این فاصله، نزدیک یک سال از عمرش را صرف کاری کرده که در فرهنگ ما اسمش «چشم چرانی» است.
چشم چرانی یک اختلال رفتار عادتی
چشم چرانی یک اختلال رفتار عادتی میباشد که بر اثر استمرار و بتدریج در انسان ها و بخصوص آقایان شکل می گیرد.
گاهی ممکن است یک فرد بر اثر عوامل مختلف از جمله نیازهای سنی و رشدی و کنجکاوی و علاقه اش به جنس مخالف بخصوص در سن بلوغ رفتاری را از خود بروز دهد که بعدها به صورت یک عادت مرضی درآید.
چشم چرانی یک اختلال شناخته شده در میان افراد جامعه است و کسی که نگاه های آنچنانی به دیگران را حق خود بداند و اصلا نگران تضییع حقوق دیگران نباشد یک بیمار است که باید هرچه زودتر درمان شود.
«چشم چرانی» از منظر اجتماعی ، یک پدیده بسیار زشت است، در کشورهای پیشرفته این ناهنجاری را یک اختلال رفتاری شدید می دانند و فاعل آن مورد اعتراض و حتی تعقیب قانونی قرار می گیرد اما متاسفانه در کشور ما بیشتر مردم بی تفاوت از کنار این معضل اجتماعی می گذرند.
درباره عوارض سوء چشم چرانی در جامعه ، اگر فردی که نگاهی آلوده دارد نه تنها برای مخاطب خاص خود که برای کل اجتماع ایجاد ناامنی کرده، آرامش و امنیت را از همه سلب می کند. چشم چران در اصل به حقوق دیگران تجاوز می کند.
هیچ صحنه ای زشت تر و کریه تر از این نیست که مردی با وجود همراه داشتن همسرش نگاه ناپاک خود را بر چهره دیگر زنان بدوزد.
به زنانی که چنین ناهنجاری را در شوهران خود می بینند توصیه می کنم که آنها را تشویق و ترغیب به مراجعه حضوری به روان شناس کنند و از سوی دیگر، شرط بگذارید تا زمانی که این سوء رفتار را در شوهرش مشاهده کند از همراهی با او در مکان های عمومی سرباز خواهد زد.
چشم چرانی قابل درمان است
معضل چشم چرانی قابل درمان است، افراد مبتلا به این عادت ناپسند در وهله اول باید بدانند که یک اختلال رفتاری عادتی در آنها تثبیت شده و در وهله دوم مطمئن باشند که می توانند این عادت زشت را ترک کنند، اگرچه شاید این مهم در ابتدای راه اندکی مشکل به نظر آید.
اگر فردی که نگاه خود را نمیتواند کنترل کند بدرستی توجیه شود که رفتار زشتی از او سرمیزند، میتواند با تقویت اراده و عمل به برنامه هایی که مشاور برای ترک عادتش توصیه کرده، ترک عادت کند.
ختم کلاااام اینکه 👇 👇 👇
هر انسان چه زن و چه مرد دارای طبیعتی است که به آن ارزش و بها داده است و تا زمانی که از آن فاصله نگرفته، تمام امور او بر وفق مراد خواهد بود، ولی چون از آن فاصله گیرد نظام امور او مختل می شود و این چیزی جز «فطرت انسانی» نیست. در کشور خودمان هم باید از طریق رسانه های عمومی فرهنگسازی صورت بگیرد و افراد جامعه از کودکی چشم چرانی را ضدارزش بپندارند و در برابر کسانی که این ارزش را رعایت نمی کنند، حساسیت به خرج داده و واکنش مناسب نشان دهند.
موفق ،شاد و پیروز باشید 🌺 🌺 🌺
این مطلب در رابطه با علت چشم چرانی در مردان و زنان است.